Llibreria Municipal

Llibreria Municipal

COM COMPRAR

De manera presencial

Si no es vol comprar a través d'Internet, i coneix l'obra que desitja pot fer-ho de manera presencial dirigint-se a la Llibreria Municipal (C/ Gaibiel, 4).

Allí poden haver-hi dos opcions:

  1. Pagament directe amb targeta de crèdit i retirada immediata del producte seleccionat
  2. A través de ingrès al compte que se li indique. Una vegada realitzat l'ingrés, i amb el justificant de pagament pot novament dirigir-se a la Llibreria Municipal on procedirà a retirar el producte desitjat.

Compra online

El procés de compra de la llibreria municipal online consta dels passos següents:

1. Selecció de productes

En la pagina principal de la llibreria, es troben les novetats de publicacions, els Premis Ciutat de Castelló i en el catàleg és possible consultar el conjunt de les obres per matèries i col·leccions. Una vegada localitzat el producte que vol comprar, s'ha de polsar sobre el botó “comprar”. Apareix una pàgina amb l'article en concret que es desitja. Si polsa en el botó comprar s'afig el producte a la cistella. Es pot navegar per tota la llibreria per a anar comprant tots els articles que es desitgen, i en acabar, es polsa sobre "Cistella d'anar a comprar". Es visualitza una pantalla amb el contingut de la cistella, on és possible augmentar o eliminar els productes seleccionats. Els preus que apareixen en la llibreria són amb IVA inclòs. Per a realitzar la compra, es polsa sobre el botó "Confirmar comanda".

En casos puntuals, com és el cas de coedicions, al seleccionar el producte i polsar el botó comprar es remet a una pàgina web externa des d'on es pot procedir a la compra del producte, al marge de l'aplicació de la Llibreria Municipal.

2. Identificació/Registre d'usuaris

Si no s'ha registrat prèviament, al polsar sobre el botó "Confirmar comanda" el sistema porta a una pantalla on es demana la identificació. Una vegada realitzada la identificació s'obrirà de nou la pàgina d'inici de la Llibreria, on pot polsar en la “Cistella d'anar a comprar” per a veure les comandes pendents.

3. Confirmació de la compra

Ja en la seua pàgina personal, es visualitza el contingut de la cistella i se li comanda. S'activarà la finestra de compra on trobarà un resum de la compra i en la que apareixen les dades del comprador/a. Un botó assenyala les opcions de compra: Autoliquidació tases C-60 o Targeta de crédit (pagament amb targeta)

4. Compra per autoliquidació

Si vosté tria la modalitat de pagament d'autoliquidació, es podrà descarregar un imprés amb les seues dades, amb què dirigir-se directament a les entitats bancàries col·laboradores a través de les quals pot efectuar el pagament. Una vegada efectuat el pagament, amb l'imprés podrà retirar directament el llibre en les dependències de la Llibreria Municipal.

5. Pagament amb targeta

Els pagaments sempre es realitzaran amb targeta a través del TPV (Terminal Punt de Venda) Virtual de l'entitat financera, un sistema segur de comerç electrònic que compleix totes les normatives internacionals de seguretat. El client introdueix les dades de la seua targeta i és el TPV Virtual el que realitza la transacció amb l'entitat emissora de la targeta. L'Ajuntament només rep el resultat de l'operació (autoritzada o denegada) amb les dades per a identificar-la, i mai les dades de la targeta del client.

Qui som
Llibreria Municipal
C/Gaibiel, 4
12003 Castelló
Contacte
Telèfon: 964223408
Mail: llibreriacastello@castello.es
Confirmació
Carregant...