Llibreria Municipal

Llibreria Municipal

QUI SOM

La llibreria municipal és un catàleg electrònic obert on pot trobar i comprar publicacions editades per l'Ajuntament. Els seus objectius fonamentals són la difusió cultural de temes relacionats amb Castelló i el seu entorn, la història i costums, fomentar la creació literària i impulsar la investigació científica i humanística. Des del principi, una de les màximes, ha sigut valorar la producció literària local, però en les edicions també estan presents autors/es d'altres parts de l'Estat, premiats en els diferents concursos que convoca l'Ajuntament.

El catàleg s'ha estructurat en col·leccions clarament definides i en una sèrie de blocs temàtics que faciliten la seua consulta i que són un exemple la varietat de les edicions. Així trobem obres científiques, estudis que comprenen tot l'ampli espectre del camp de les humanitats i les arts, i altres de contingut etnogràfic.

També s'ha volgut significar els Premis Ciutat de Castelló que atorga l'Ajuntament, a fi de fomentar la investigació i la creació en ciències experimentals i tecnologia, poesia, humanitats, etnografia, literatura infantil il·lustrada, arts plàstiques, ceràmica, pau i teatre i que generen les conseqüents publicacions.

Qui som
Llibreria Municipal
C/Gaibiel, 4
12003 Castelló
Contacte
Telèfon: 964223408
Mail: llibreriacastello@castello.es
Confirmació
Carregant...